Tekerj egy jó célért! - április 2021

Időpont: 2021. április 1., 08:55

Idén április 17-18-án ismét megrendezésre kerül a Marosszéki Közösségi Alapítvány népszerű akciója, a  ,, Tekerj egy jó célért! ‘’ elnevezésű jótékonysági kerékpáros esemény. 

 

A járványhelyzetre való tekintettel bárki, bármikor teljesítheti a távot ezen a két napon, ezzel elkerülvén a tömeget, mégis teret engedvén a mozgás örömének. Az tekerők jelentkezését  céges munkaközösségektől, intézményektől és magánszemélyektől egyaránt várják a szervezők. 

 

A rendezvény keretén belül összesen 10 célt lehet támogatni, melyet mindenki a nevezési díjcsomag kifizetésével tehet meg és/vagy adományozhat a weboldalon vagy a telefonos applikáción keresztül.

 

A projektek olyan célokat tartanak szem előtt, amelyek mindenekfelett a közösség érdekeit nézik.

 

Az esemény fő támogatója a FomCo Imobiliare, innen is köszönjük a támogatást és a mérhetetlenül sok segítséget!

 

A következő projektekért lehet tekerni:

 

A Marosvásárhelyi Közösségi Alapítvány célja ezen rendezvénnyel, hogy egy helyre mozgassa meg azokat a személyeket akik szeretnek tenni a közösségért és azokat a célokat/ ötleteket, amelyek a marosvásárhelyi közösség érdekét szolgálja. Közösen egy olyan Marosvásárhelyt tudunk kovácsolni ahol büszkén élhetjük a mindennapjainkat. Szeretettel várunk minden sportolni vágyó jóakaratú embert, aki hajlandó tenni ezen célért!

A Marosszéki Közösségi Alapítvány összehozza azokat az embereket és vállalatokat, akik jót akarnak a közösségnek, mozgósítva a közösséget a részvételért. Az alapítvány működésének néhány alapelve a régió emberbaráti szellemének és közösségfejlesztési tevékenységének ösztönzése.

A Fomco Imobiliare jövőképe az, hogy sikeres ingatlanfejlesztővé váljon. Azt szeretnék,  az egyik legjobb tartós és bizonyított márka lenne ebben az iparágban Maros megyében. A Fomco Imobiliare egyedülálló jövőképet kínál arról, hogyan töltheti az életét a kifejlesztett épületek bármelyikében. A vállalat célja, hogy fenntartsa termékeire és szolgáltatásaira alkalmazott magas színvonalat, folyamatosan figyelemmel kísérve a piac valós igényeit. Az egész elképzelés a márka tükröződik a kényelem minden lakás, a nagyvonalú, intelligensen tagolt terek, a figyelmet a belső felületek, hanem a zöld területek közelében épült az épületek. Az egész elképzelés leginkább a márkára fekteti a hangsúlyt, valamint a kényelemre minden lakásban, illetve nagy figyelmet kapnak a belső felületek, és a zöld területek közelében épült az épületek. Mindezek az elemek hozzájárulnak az egyes tulajdonosok életminőségéhez.

<< vissza